Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΗ ώρα 8:45 π.μ.



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΗ ώρα 8:45 π.μ.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ημέρα εκδίκασης της αγωγής για την παράνομη απόλυση.

Την Παρασκευή 17/3/17 ο συνάδελφος μας Η.Β απολύθηκε εκδικητικά από το πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell στην οδό 25ης Μαρτίου 84, όπου εργαζόταν επί 4 χρόνια.
Η αίτια της απόλυσης του συναδέλφου ήταν το γεγονός ότι στεκόταν ανασταλτικός παράγοντας στην καταπάτηση της εργατικής νομοθεσίας που επιχειρούσε η εργοδοσία. Η άρνηση του στο παρελθόν να μεταφερθεί σε εταιρία ενοικίασης προσωπικού που προσπάθησε να επιβάλει η εργοδοσία, η διεκδίκησή του για χορήγηση της νόμιμης άδειας που δικαιούται μετά από τέσσερα χρόνια δουλειάς, καθώς και η αντίδρασή του για την μη καταβολή προσαυξήσεων Κυριακών, νυκτερινών, bοnυs επίτευξης στόχων κ.λπ. αποτέλεσαν την αιτία της απόλυσής του.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, όταν αρνήθηκε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση κατά την απόλυση του, απειλήθηκε ότι θα ενταχθεί στην μαύρη λίστα που διατηρούν Shell και Avin ώστε να μη ξαναβρεί δουλειά.

Ζητούμε από το Δικαστήριο να προστατεύσει τους εργαζόμενους που αντιστέκονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους και να επιβάλει την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, τιμωρώντας όσους εργοδότες συνειδητά και κατ' εξακολούθηση την παραβιάζουν.

Να δικαιωθεί άμεσα ο συνάδελφος μας, ο οποίος απολύθηκε εκδικητικά γιατί υπερασπιζόταν τα στοιχειώδη δικαιώματα του!

-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο Η.Β.

-ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ (Κυριακές, αργίες, υπερωρίες, νυχτερινά)

-ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕ SHELL ΚΑΙ AVIN
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΕΜΠΟΡΙΟ
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας
τηλ: 2310265730, blog: www.antepithesitonergazomenon.blogspot.gr