Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Πέθανε ο εργάτης που τραυματίστηκε σε εργατικό "ατύχημα"στο Λασίθι

Να βάλουμε ένα τέλος στην κτηνωδία των μνημονίων
Έφυγε από τη ζωή ο άτυχος άνδρας, Γιώργος Σφυρογιαννάκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί εν ώρα εργασίας πριν από ένα χρόνο περίπου στο Λασίθι. Η πτώση του από σκάλα, προσπαθώντας να αλλάξει μία λάμπα, προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό. Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, παλεύοντας να επανέλθει.

Δεν είναι εργατικά ατυχήματα αλλά συνειδητά εγκλήματα σε βάρος της εργατικής τάξης!
Ο συνάδελφος ήταν άλλο ένα θύμα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και του μνημονιακού φασισμού. Παλιοί και νέοι μνημονιακοί, ντόπιοι και ξένοι, καταργούν τα δικαιώματά μας, απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή, μας αναγκάζουν να δουλεύουμε σα δούλοι για μεροκάματα πείνας.
Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες στα δικαιώματα μας, δεν αντέχουμε άλλες θυσίες. Ο φόρος αίματος που πληρώνουμε εμείς οι εργαζόμενοι είναι αβάσταχτος. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε αμέτοχοι και να βλέπουμε τις μητέρες, τους πατέρες, τα αδέρφια, τους συναδέλφους μας να χάνονται μέσα σε αυτό τον ανελέητο ταξικό πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.
Με όπλα την αλληλεγγύη, την ενότητά μας, τους αγώνες μας, να οργανώσουμε την εξέγερσή μας.  Ως την τελική σύγκρουση, μέχρι να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και να τσακίσουμε τους υπηρέτες τους.
Για την ανατροπή του καπιταλισμού και της βαρβαρότητας του.
Για την οικοδόμηση μίας δίκαιης κοινωνίας που η αξία του ανθρώπου θα αποκατασταθεί. Για μια κοινωνία σοσιαλιστική!
Αντεπίθεση των Εργαζομένων